Interim corporate recruiter

Janneke van Nunen

Op zoek naar interim recruitment ondersteuning?

Welkom! Mijn naam is Janneke van Nunen. Als interim corporate recruiter in Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en omgeving help ik bedrijven om hun werving- en selectieprocessen te verbeteren en de beste talenten aan te trekken. Met mijn jarenlange ervaring in recruitment en mijn expertise in verschillende branches, ben ik in staat om niet alleen de juiste kandidaten te vinden, maar ook het recruitmentproces structureel te verbeteren.

Achtergrond in recruitment en marketing

In 2005 ben ik mijn carrière gestart bij Randstad, waar ik startte als intercedent en daarna ben overgestapt naar een marketingfunctie. Na een aantal jaren in een vaste functie ben ik mijn eigen marketingbureau I like marketing begonnen, waar ik voor mkb-ers de marketingafdeling vertegenwoordigde. Daar heb ik kennisgemaakt met veel verschillende branches, van horeca en yogascholen tot accountancy-en advocatenkantoren. Zes jaar geleden rolde ik per toeval opnieuw in de wereld van recruitment waar ik weer ontdekte hoe leuk ik het vond om mensen en bedrijven te koppelen. De afgelopen jaren heb ik het recruitmentvak van alle kanten leren kennen. Als interim recruiter, corporate recruiter, campus recruiter en programmamanager van traineeships. In de creatieve wereld van marketingbureaus, maar ook binnen de energiebranche en techniek.

Interim recruiter of losse vacature

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning voor het recruitment team of een specifieke vacature hebt die dringend moet worden ingevuld, ik sta klaar om te helpen. Als freelance corporate recruiter bied ik een breed scala aan diensten aan, waaronder:
• Vacature intake, analyse en opstellen van vacatureteksten
• Actief werven van kandidaten via diverse kanalen
• Screenen en selecteren van geschikte kandidaten
• Voeren van sollicitatiegesprekken
• Verbeteren van recruitmentproces
• Aanscherpen employer brand en recruitmentcampagnes

Wat kun je van mij verwachten?

Ik werk nauw samen met mijn klanten om hun werving en selectiebehoeften te begrijpen en een oplossing op maat te bieden. Ik ben sterk in het snel doorgronden van een organisatie en processen en werk op strategisch, tactisch én operationeel niveau. Als interim corporate recruiter ben ik in staat om direct een waardevolle bijdrage te leveren aan het recruitment team.

Interesse om persoonlijk kennis te maken?
Neem contact op, dan ga ik graag met je in gesprek!

Contactformulier

Contact

11 Recruitment Projecten

Boschhoeve 11
5673 KB Nuenen

Telefoonnummer

KvKnummer

89356691